ISO/IEC 24787-1:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٤ يونيو ٢٠٢٤
Information technology — On-card biometric comparison — Part 1: General principles and specifications
ملفات الوثيقة ISO/IEC 24787-1:2024
الإنجليزية
35 صفحات
الإصدار الحالي
191.65 USD
مجال الوثيقة ISO/IEC 24787-1:2024
This document provides requirements and general principles and specifications for a biometric comparison methodology suitable for the on-card environment.
This document establishes
— architectures of biometric comparison using an ICC,
— on-card biometric comparison, both in sensor-off-card systems and as part of biometric system-on-card, and
— security policies for on-card biometric comparison.
This document does not establish
— requirements for off-card biometric comparison,
— requirements for biometric system-on-card (defined in the ISO/IEC 17839 series),
— work-sharing on-card biometric comparison (defined in ISO/IEC 24787-2), or
— modality-specific requirements for storage and comparison.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)