ISO/IEC 24787-1:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٤ يونيو ٢٠٢٤

Information technology — On-card biometric comparison — Part 1: General principles and specifications

ملفات الوثيقة ISO/IEC 24787-1:2024

الإنجليزية 35 صفحات
الإصدار الحالي
191.65 USD

مجال الوثيقة ISO/IEC 24787-1:2024

This document provides requirements and general principles and specifications for a biometric comparison methodology suitable for the on-card environment.

This document establishes

    architectures of biometric comparison using an ICC,

    on-card biometric comparison, both in sensor-off-card systems and as part of biometric system-on-card, and

    security policies for on-card biometric comparison.

This document does not establish

    requirements for off-card biometric comparison,

    requirements for biometric system-on-card (defined in the ISO/IEC 17839 series),

    work-sharing on-card biometric comparison (defined in ISO/IEC 24787-2), or

    modality-specific requirements for storage and comparison.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)